Förläng huskroppen

Det är precis vad det låter som, en tillbyggnad som gör huskroppen längre och därmed skapar med utrymme. Du kan välja mellan att förlänga huskroppen endast på nedre våningen och skapa en balkong på övervåningen. Eller att faktiskt bygga till även på övre våningen. Fundera på dina egna unika behov och förväntningar när du ska bygga ut hemmet.

Bygga till i en vinkel

Något som kan bli väldigt snyggt och effektfullt är att bygga till hemmet i en vinkel. På så sätt kan du skapa en naturlig hörna för en mysig veranda att spendera somrarna på. Oavsett om det är ett garage eller ett extra sovrum fungerar detta vis alldeles utmärkt.

Bygga en övervåning

Du som bor i enplansvilla har säkerligen funderat många gånger på att bygga till en övervåning. Men för detta krävs det mycket planering och även hjälp av en arkitekt. Fundera även på att bo någon annanstans under bygget eftersom det kommer att störa något enormt. Inte bara oljud utan även byggmaterial samt byggdamm som tar sig in överallt.

Sammanlänka separat byggnad.

Oavsett om byggnaden redan finns eller inte är det snyggt att sammanlänka en byggnad med en annan. Men oftast är det en ny byggnation det gäller. Ett litet hus med endast ett sovrum kan få helt nytt liv med denna form av att bygga ut. Samt att den gamla byggnaden inkorporeras snyggt i den nya. Vilket leder till ett imponerande resultat.