Förra veckan har Alexander Larsson blivit erkänd efter att ha genomgått en omfattande utbildning som syftar till att fördjupa förståelsen för Toyotas affärslösningar för företag. Det innebär att han nu är redo att erbjuda skräddarsydd och insiktsfull hjälp till företagare och tjänstebilsförare som söker den perfekta bilen för sina behov.

"Stort grattis till certifieringen," uttrycker teamet på Bil i Norr, med stolthet och förtroende för Alexander som en ovärderlig tillgång för företaget och dess kunder. Med denna nya ackreditering är Alexander inte bara redo att navigera genom bilköpsprocessen, utan också att erbjuda rådgivning baserad på en djup förståelse för företagares unika krav och förväntningar.

Alexander hälsar alla intresserade företagare och tjänstebilsförare välkomna att kontakta honom för en personlig konsultation. "Kom gärna och träffa mig, så kan jag vägleda er genom företagsbilsköpet," säger han. Det är en inbjudan som speglar både hans professionalism och hans tillmötesgående inställning.

För den som söker expertis och personligt engagemang i sitt nästa företagsbilsköp är Alexander Larsson och Bil i Norr det självklara valet. Kontakta Alexander på 026-10 72 48 eller via e-post på alexander.larsson@bilinorr.se för att dra nytta av hans expertis och ta din företagsmobilitet till nästa nivå.

Välkommen till oss på Toyota i Gävle
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle/medarbetare