Om du behöver nytt, satsa på Gosh smink och makeup. Det är så klart inte ett måste att sminka sig varje dag. En del tycker det räcker att göra det på helgen eller om man ska bort på något speciellt. Men det finns de som vill sminka sig varje dag, men då en enkel naturlig makeup. Därför är det bra att ha lite av varje i din sminkväska. Det så att du har det du behöver oavsett om det är en vardagssminkning eller om det är en festligare sminkning du ska göra.

Bra basprodukter

Det alla sminkväskor bör innehålla, det är ett visst antal så kallade basprodukter. Det är då ofta foundation, concealer, puder, bronzer, rouge och highlighter. Där till är det inte fel att även ha en eyeliner eller kajal, ögonskugga, mascara och ett läppstift. Med dessa produkter kommer du långt och kan göra en bra sminkning. Sedan är det så klart inte fel att lägga till fler produkter så väl som att ha ett visst antal olika färger på din ögonskugga och dina läppstift till exempel.

Utöver basprodukterna ovan är det inte heller fel att satsa på en bra primer, en snygg nagellack samt även ha bra sminkverktyg. Du behöver ha ett visst antal sminkborstar, svampar med mera för att kunna applicera sminket på ett bra sätt.

Hur sminkar man sig på bra sätt?

Det finns många sätt att sminka sig, men det är viktigt att göra en bra grund så att säga. Det med primers, foundation, concealer, puder, bronzer, rouge och highlighter. Ett hett tips är att kolla in bra tutorials på Youtube för att lära dig mer.