En sak att tänka på då det ska väljas vitvaror är dels hitta en design man verkligen gillar, dels att man även tar med framtiden i beräkningen.Vet ni redan nu att ni ska skaffa barn, så är det bra att ha det i åtanke när ni väljer storlek på vitvarorna.

Kyl och frys
En viktig del av köket är där vi förvarar maten, alltså kyl och frys. Köp kylskåp idag på whiteaway.se. det du ska tänka på vid val av kyl och frys är storleken på hushållet och familjen. Ju fler personer ni är, desto mer mat går det åt och desto mer plats för förvaring behövs i kylen. Även frysen bör vara i rätt storlek för er familj. Sedan finns det smarta tillval, som ismaskin i kylens dörr eller frys med avfrostningsfunktion.

Ugn och spis
Det går att köpa en spis med ugn som sitter ihop, så väl som att det går att ha dem som separata enheter. Då kan du sätta ugnen i en mer passande höjd jämte spishällen till exempel. Det har blivit allt mer vanligt att ha separat ugn och spishäll, samt även sätta mikron i passande höjd i väggen.

Diskmaskinen
En diskmaskin är inte fel att ha i köket och bygger du nytt eller renoverar så kan du passa på att skapa en bra plats just för denna. Det finns många modeller att välja mellan.

Fristående eller integrerat
En del av vitvarorna kan man ha som fristående eller att integrera, alltså bygga in dem så de passar in i den övriga inredningen. De kan då döljas bakom skåp och luckor som ser ut som alla andra skåp och luckor i köket.