Lars Ohly: gör som jag säger och inte som jag gör!

Vänsterledaren Lars Ohly tryggt opererad på privat sjukhus

17/1, 2010 kl. 21:09

Lars Ohly har blivit opererad för sin miniskskada i knäet i veckan. Han valde det trygga för det osäkra och valde att operera sig på det privata sjukhuset Sophiahemmet i Stockholm.
Hämtat från: http://larsbeckman.blogspot.com/

Lars Ohlys dotter har också gått på en privatskola så det klingar mer än falskt när nu vänsterpartiet ska gå till attack mot privata företag i välfärden. Varför ska inte vanliga människor få välja det man tycker är bäst när uppenbarligen Lars Ohly har rätten att välja det han tycker är det bästa för honom och hans familj?
Å andra sidan följer han en god kommunistisk tradition, ledarna i vänsterstater bor och lever flott medan arbetarna lever i fattigdom. Exempel: Kuba, Nordkorea, forna öststaterna.
Vi som läser GD och AB mfl samt lyssnar på Radio Gävleborg har inte fått ta del av nyheten om att vänsterledaren har opererat sig på ett privat sjukhus. Det vore intressant att få höra vad Ulla Andersson, Raimo Pärssinen och Seppo Laine tycker om det.
Att vänsterledaren, som vill förbjuda privata alternativ i vården, faktiskt utnyttjar det själv borde väl vara en jättenyhet? I stället uppmärksammas detta bara i enstaka notiser!

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Lars Beckman

Lars Beckman

Lars Beckman, riksdagsman (m)

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-12-13

Lars Beckman är invald i riksdagen för Moderaterna i Gävleborg.
Den som vill följa Lars Beckmans blogg kan också prenumerera på inläggen så bli... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng