Vårmässan hos Petterssons för 25:e gången

16/3, 2018 kl. 19:49

Har man varit framgångsrik företagare i över 50 år så innebär det att man gör bra saker, som hos Petterssons på Kryddstigen när det var Vårmässa för 25:e gången på raken den 14 mars, till glädje för både kunder och leverantörer.
- Den här dagen är vigd åt rådgivning och därför har vi inga speciella erbjudanden på Vårmässan, säger Erik Pettersson. Våra leverantörers representanter kan i lugn och ro presentera vårens nyheter och ge goda råd till alla som vill veta mer.

Bastian Weel och Torsten Lingvall, Lingvalls Motor och granne med Petterssons, tycker att Petterssons Mekaniska är en bra firma.
Vårmässan är ju en institution som borde ha fler besökare.
– Jag tror att många idag känner stor tidspress på jobbet så att de inte gör sig tid att komma, säger Erik Pettersson. Men de flesta dyker ju upp här ändå en annan dag för att rådfråga oss.
Petterssons på Kryddstigen är ett unikt företag som lagerför det mesta som behövs för att hålla igång våra maskiner. Finns det inte på lager så vet Erik var han ska få tag i prylarna.
På kvällen bjöds de närvarande representanter på middag på restaurang Absint.

Petterssons Mekaniska AB, Erik

Petterssons Mekaniska AB, Erik

Medlem sedan 2014-02-25

Petterssons Mekaniska AB i Gävle - din kompletta järnhandel och serviceverkstad inom entreprenad, industri, skog & trädgård.
Allt ifrån trädgår... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng