Du vet väl om att genom samarbete med Företagsbladet så kan vi hjälpa er med hela er marknadsföring det kommande året. Från grafisk profil till kampanjer och ny sökmotoroptimerad hemsida välfylld med aktuella nyheter från er.

Samarbeta med regionens största nätverk 2023
Förutom att Företagsbladet når alla företag fyra gånger om året i det tryckta magasinet som delas ut till alla företag i Gästrikland så har vi regionens största nätverk med 1000-tals företagare, beslutsfattare och organisationer som vi regelbundet kommunicerar med genom både nyhetsbrev, forum och fysiska träffar.

Mer än en miljon exponeringar genom Företagsbladet
Vi kan dessutom erbjuda regionens förmånligaste bannererbjudande. Marknadsför er i hela Gestrike Medias tidningssystem och Företagsbladets nyhetsbrev. Vad sägs om mer än en miljon exponeringar - för mindre än 10 öre styck? Ni kan vara med redan i nästa veckas nyhetsbrev!

ICA Maxi-skylten
Förstärk era kampanjer i Företagsbladet med exponering på Gästriklands största reklamplats. Nytt för i år är att det blir färre platser så det gäller att boka era kampanjer i god tid. Det positiva är att ni därigenom får fler exponeringar till en lägre kostnad. För mer information se här >>

Länkar till er hemsida
Visste du om att varje artikel som vi kan hjälpa till att publicera med länk till er hemsida gör att ni rankas allt högre av Google? Kontakta undertecknad för att börja arbeta konstruktivt och effektivt med PR, content och SEO. Dessutom kan vi skicka ut era nyheter som pressreleaser under året till alla medier i regionen - eller hela Sverige. Detta är möjligt genom vår Presstjänst https://presstjanst.se/priser. Extra förmånligt för er som samarbetspartner med Företagsbladet.

Utveckla er marknadsföring det kommande året
Vill ni förbättra och utveckla er marknadsföring det kommande året? Arbeta ännu bredare och smartare med kostnadseffektiv marknadsföring så kan vi erbjuda nyhetsuppdateringar, pressreleaser och kampanjer i sociala medier. Content, länkar, SEO, sökordsmarknadföring i samma enkla system. Vill ni lyfta verksamheten ett snäpp till så kan vi ta ett strategiskt möte om er kommunikation på styrelsenivå.

Slå mig gärna en signal eller skicka ett mail om ni vill träffas eller på vilket sätt ni vill medverka nästa år.
Alternativt fyll i formuläret här så kontaktar jag dig senare >>
På glatt återhörande och förhoppning om ett riktigt gott samarbete 2023.

Joe Formgren :-)
med kollegor
Företagsbladet
070-679 79 00
 

Utgivningsplan 2023 (Manusstopp)
Vårnumret 14 mars (24 februari)
Sommarnumret 13 juni (19 maj)
Höstnumret 19 september (1 september)
Julnumret 14 november (27 oktober)

Prislista och erbjudanden finner ni här >>

Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Ansvarig utgivare: Joe Formgren, 070-679 79 00
Åsvägen 12, Valbo • 818 33 Gävle • Tel. 026-126 126
www.foretagsbladet.se • info@foretagsbladet.se
www.facebook.com/foretagsbladet