BOKADERO: Känner du tidspress, stressar och mår dåligt?

  • Micke Darmell
Datum: 6/12, 2022 Tid: 07:00

Häng då med på en inspirerande föreläsning fylld av värme och igenkänning den 6 december på Folkets Hus i Sandviken. BOKADERO bjuder in till nätverksfrukost med Micke Darmell som ger oss högaktuella insikter om TID.

I alla organisationer, oavsett bransch, har de flesta för mycket att göra. Den ständiga nåbarheten stressar och multitasking är idag mer ett normaltillstånd.

Enligt Microsoft så arbetar vi 47 min mer per dag när vi arbetar hemifrån än innan pandemin. Allt fler vittnar om att dåliga interna möten är tidstjuvar, att de håller på att få en mail-infarkt och att nya digitala plattformar tar allt mer tid från den enskildes arbetsuppgifter. Arbete och fritid flyter samman, ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar.

 

Vad sägs om en tankeställare över vårt förhållningssätt till tid - Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt?

Micke Darmells föreläsning handlar om att bli medveten om tiden och hur vi använder den. Vi får en chans att reflektera kring det som skapar värde, vad det egentligen är som ger mer av lycka och hälsa.

Vi får med oss:

- vilja och kunskap till förändring

- nya tankar och reflektioner om eget ansvar

- enkla, tydliga och konkreta verktyg för egna förändringar

 

Anmäl dig via länken här

https://www.event.bokadero.se/sandviken-micke-darmell/signup

Välkommen!

AnnaCarina Alfsdotter

AnnaCarina Alfsdotter

Alfsdotter Coach & Konsult AB Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Entreprenör sedan nästan 20 år, har erfarenhet av både soloföretag, Handelsbolag och Aktiebolag

Årets Gasellf...

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer