Jobb- och utbildningsmässan

  • Jobb- och utbildningsmässan 2024 i Gävle.
  • Jobb- och utbildningsmässan 2024 i Gävle.
Datum: 20/3 Tid: 14:00

Den 20 mars kl 14.00-17.00 är det dags igen för Jobb- och utbildningsmässan på Monitor ERP Arena i Gävle. Mässan vänder sig till den som letar sommarjobb, funderar på att byta jobb eller vill skaffa sig en utbildning.

På mässan kan besökarna träffa arbetsgivare som har direkta behov av att rekrytera nya medarbetare och utbildningsanordnare som informerar om intressanta utbildningar som matchar arbetsmarknadens rekryteringsbehov. Genom fortsatta studier finns det arbete och på så sätt kan vi alla verka för en ökad sysselsättning.

I våras var vi 100 utställare och hade ca 800 besökare. Målet i vår är 150 utställare och över 1000 besökare. Redan idag har vi en mängd olika arbetsgivare och utbildningsanordnare som har reserverat en plats genom att anmält sig till vårt områdes enda jobb- och utbildningsmässa av det här slaget i Gävleområdet.

På hemsidan finner du uppdaterad information om kommande evenemang samt annat som kan vara bra att känna till som utställare Jobb- och utbildningsmässan:
https://www.gavle.se/evenemang/jobb-och-utbildningsmassan-2/?startdate=2024-03-20%2014:00

Jobb- och utbildningsmässan arrangeras av Vuxenutbildningen i samarbete med En bra start (Brynäs IF) och Ett bättre Gävle (Gefle IF) på Monitor ERP Arena. Mässan är gratis för både utställare och besökare.

Vill du boka en mässplats på jobb- och utbildningsmässan 2024? E-posta till  jobbochutbildningsmassan@gavle.se senast onsdagen den 6 mars.

Hitta hit, hitta rätt!

Varmt välkomna med er anmälan hälsar

Vuxenutbildningen i Gävle, En bra start och Ett bättre Gävle

 

Det händer i Gävle

Det händer i Gävle

Medlem sedan 2016-06-20

Det händer i Gävle presenterar delar av vad som händer i Gävle och runt om i Gävleregionen.
Övriga evenemang finner ni i kalendrarna nedan.

A... Läs mer

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer