Kryssning med sportresor i siktet

  • Kryssning med Annual Sports Event
Pågår från och med: 14/9 Till och med: 15/9

Tillsammans med Birka Cruises och VS Perssons erbjuds medlemmar i effectplus.se att få följa med på en kryssning och en sporthelg utöver det vanliga i september.

Sätt på dig favoritmatch- tröjan och häng med på Annual Sports Event som går av stapeln den 14-15 september 2019. Lite av innehållet här:
Vi har fyllt årets event med inspirerande innehåll och unika reseerbjudanden!
Bland annat kommer du att få höra oförglömliga berättelser uppsnappade från sportkorridorerna runt- om i Sverige då Gefle Dagblads klassiska sportduo Halvarsson & Larsson visar klassiska sportbilder och berättar om vad som verkligen hände den där gången när...
Även gänget bakom Brynäs IF:s omtalade och framgångsrika sociala verksamhet En bra start är med och berättar om klubbens otroliga resa från traditionell exponeringssponsring till samhällsnytta och att göra skillnad på riktigt. Ett koncept som fyller sex år i höst.
Så gör den isländska vulkanen med oss! Träffa kända sportprofiler, lär dig hur vi kan ordna ert nästa träningsläger samt ta del av våra sporteventerbjudanden för exempelvis:
Karjala Tournament 2019, KHL 2019-2020, Innebandy-VM för damer och herrar 2019-2020, Junior-VM i hockey 2019-2020, EM och VM i handboll 2020, Skidskytte-VM 2020 och Skid-VM 2021 - för att nämna några av våra kommande sportresor. Lägg därtill Birkas SkiCruise den 14 februari 2020, golfresor, alpinresor och vandringsresor både i Sverige och utomlands, vilket blir en stor del av vår resekatalog 2020.

DATUM: 14-15 september 2019 | PLATS: M/S BIRKA | BILJETTPRIS: 695 sek

INGÅR: Buss t o r Birkaterminalen, del i 2-bäddshytt, välkomstdryck och snacks, middagsbuffé och frukost samt föreläsningar och härligt sportmingel.

Vi återkommer med mer information för vad som gäller effectmedlemmar inom kort.

Vill ni inte missa möjligheten att följa med så kan ni boka själva direkt på länken nedan då antalet platser är begränsat:
https://www.vsperssons.se/kryssningar/annual-sports-event

Jag vill delta i detta evenemang!

Fyll i fälten nedan och klicka på "Skicka" för att anmäla ditt deltagande!

Redaktionen effectplus.se

Redaktionen effectplus.se

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Redaktionen på effectplus.se läger upp vissa evenamang och trådar i gruppen som vi tror kan vara av allmänt intresse. Dessu...

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng