Miniutbildning i PR

  • Miniutbildning i PR
Datum: 4/3 Tid: 08:30

Varmt välkommen till en miniutbildning i PR på Templet. Fokus är på att ge er grundläggande kunskaper i att formulera, publicera och distribuera nyheter. Utbildningen leds av kommunikationsstrategen Joe Formgren på Precis Reklam som bland annat grundat nyhetstjänsten http://www.svenskpress.se och ett sökmotoroptimerat tidningssystem med bl.a. de regionala titlarna http://www.foretagsbladet.se och http://www.gestrikemagasinet.se.

Utbildningen lämpar sig även för er som kanske inte kommer att skriva nyheterna själva utan vill få en insikt i hur man kan arbeta grundläggande och strategiskt med budskap innan de uppdateras på den egna hemsidan, delas i sociala medier eller skickas ut som nationella pressreleaser.

Förmiddagen börjar med en gemensam fika, därefter blir det genomgång och praktiskt prova på att publicera.
Medtag egen bärbar dator.

Program
08.30 Drop-in fika
09.00 Genomgång PR: Formulera - Publicera - Distribuera - Kommunicera
09.50 Paus med påtår
10.00 Praktiskt eget arbete publicering
10.30 Fortsatt fritt valt arbete - fördjupning/frågestund för de som önskar

Utbildningen är kostnadsfri för samarbetspartners till Precis Reklam, Gestrike Media samt för medlemmar i affärsnätverket effectplus.se och StyrelseAkademien.
Pris övriga 2500:- exkl. moms.

Jag vill delta i detta evenemang!

Fyll i fälten nedan och klicka på "Skicka" för att anmäla ditt deltagande!

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer