Dags för JOBBING 2023 - arbetsplatstävlingen i motion

I en värld där arbetslivet ibland kan vara både hektiskt och stressigt, är det av största vikt att hitta balansen mellan arbete och hälsa. För att främja detta välbefinnande och samtidigt skapa en spännande och hälsosam utmaning för företag och deras anställda har Sporthuset Gävle i samarbete med Korpen Gävle tagit initiativet att arrangera JOBBING 2023 - en arbetsplatstävling i motion för företag i Gästrikland. Evenemanget syftar till att inspirera företag och deras personal att röra på sig mer, främja hälsa och samtidigt skapa en rolig tävlingsanda.

Höstens JOBBING 2023 med kommer att äga rum med officiell start den 15 september till och med den 15 november 2023. Det ger deltagande företag gott om tid att engagera sina anställda och skapa en hälsosam vana för motion och rörelse. Tävlingen är en nyskapande tappning av en gammal klassiker som tidigare har engagerat många.
– Årets evenemang är inriktat på att skapa en gemensam utmaning för hela arbetsplatsen, där alla anställda kan delta och samla poäng genom olika motionsaktiviteter. Det kan vara allt från jogging, promenader, cykling eller paddel, racket- eller lagsporter, säger Kenth Sennevall på Sporthuset i Gävle som projektleder evenemanget i samarbete med Korpen Gävle.

Poängsystem och målsättning
Varje minut som spenderas på motionsaktiviteter genererar 1 poäng. För att säkerställa en balans och undvika överdriven belastning, har en gräns på 120 poäng (2 timmar) per person och dag satts som maxtak. Företagen kommer att delas in i olika divisioner baserat på antalet anställda, för att säkerställa en rättvis tävlingsanda.
– Företag med många anställda kan också välja att delta i mindre enheter eller avdelningar för att få lite teambuilding och utmaning på arbetsplatserna, säger Erika Granqvist, utvecklingsansvarig för gruppträning på Sporthuset. Men även alla mindre företag är varmt välkomna, huvudsaken att man är minst fyra personer i laget.

Registrering och uppföljning
För att delta i JOBBING 2023 kan de anställda enkelt registrera sin utförda aktivitet i appen Motionsrace eller i webbportalen. Varje deltagare kommer att ha sina egna inloggningsuppgifter för registrering av sina aktiviteter.

Uppmuntran och belöningar
Resultaten av tävlingen, inklusive lagpoäng och tabellställning, kommer att vara tillgängliga i realtid på webbportalen. För att uppmuntra deltagande och hålla tävlingsandan hög kommer det att delas ut Jobbingdiplom till alla företag som är med. Dessutom kommer den segrande arbetsplatsen i varje division att få äran att bidra till en god sak genom en donation.
– Vi kommer priser att lotta ut priser bland alla deltagare, vilket skapar en extra krydda till tävlingen, hälsar Kenth.

JOBBING 2023 representerar inte bara en arbetsplatstävling i motion utan också en chans för företag att främja hälsa, välbefinnande och samarbete bland deras anställda för hela personalen. Det finns också utrymme för interna aktivitet inom arbetsplatsen för att sporra varandra
lite extra. Så, varför inte ta steget och anmäla ert företag till JOBBING 2023 och vara en del av denna spännande resa mot hälsa, motion och glädje?.

Anmälan och mer information
Om ditt företag vill ta del i JOBBING 2023 och skapa en rolig och hälsosam utmaning för era anställda, finns en utförlig inbjudan och anmälningslänk tillgänglig på Sporthuset Gävle's hemsida. Så se till att anmäla er och ert företag så snart som möjligt:
sporthusetgavle.se/jobbing-2023

Se filmen där Kenth berättar mer >>

Kontakt:
Kenth Sennevall
Korpen Gävle
Sporthuset Gävle
073-919 35 10
kenth@sporthusetgavle.se
www.sporthusetgavle.se
www.korpengavle.se

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Medlem sedan 2017-02-15

Presstjänst - den svenska skrivbyrån
Presstjänst är en svensk skrivbyrå som formulerar, publicerar och distribuerar nyhetsuppdateringar samt skr... Läs mer

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer