Träffa historiska geniet Emanuel Swedenborg i Axmar bruk

I det natursköna och kulturrika Axmar bruk kan besökare nu träffa den legendariske vetenskapsmannen, geniet, filosofen, mystikern och teologen Emanuel Swedenborg för en resa tillbaka i tiden och in i själens djup. Här förenas historia, konflikter och tekniska innovationer i en unik berättelse.

– Jag äger andelar i hyttan här i Axmar bruk tillsammans med min moster Järn-Brita. Ja, vi har ett väldigt komplicerat förhållande till varandra. Till exempel när rysshärningarna var här 1721 fick hon till att det var min andel som brändes ner och inte hennes, hälsar Swedenborg.

Detta och mycket annat om historien på Axmar bruk kommer ni att få uppleva när ni möter Emanuel Swedenborg i egen hög person.
I rollen som Emanuel Swedenborg möter ni Axmar bruks estradör och certifierade naturguide, Jan Jan Stagenmark, som förutom guidningar i natur och kultur även har en välkryddad historia som skådespelare.

Evenemanget är ett samarbete med Axmar Brygga, som i år utvecklar utbudet för både bussresor samt hel- och halvdagskonferenser i det natursköna och kulturrika Axmar bruk.

Läs mer om Swedenborgs spännande historia här:
https://axmarbruk.se/jarn-brita-swedenborg

Boka in Swedenborg på er konferens eller bussresa till Axmar Brygga
https://axmarbrygga.se/sv/konferens

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Medlem sedan 2017-02-15

Presstjänst - den svenska skrivbyrån
Presstjänst är en svensk skrivbyrå som formulerar, publicerar och distribuerar nyhetsuppdateringar samt skr... Läs mer

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer