– Intressanta nätverk bidrar ofta till goda affärsmöjligheter och bättre samarbete. Det är därför vi väljer att gå med i effect+ säger Linda Helzenius Näringslivsutvecklare.

Älvkarleby kommun är granne med både havet och älven, högst upp i Uppland. Nästan 9 500 människor bor och trivs här.

Här finns några större företag och cirka 400 småföretag med totalt drygt 2 500 arbetstillfällen. Vi vill att fler företag i kommunen ska starta och växa.

Vi skapar mötesplatser och underlättar dialogen mellan företagare, tjänstemän och politiker.



Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se