Jag har vidareutbildning i bland annat handledningsmetodik, nätverk, MI (Motiverande samtal) samt lösningsfokuserad metodik. Jag har också genomgått flera ledarskapsutbildningar, varit chef i olika verksamheter i sammanlagt 13 år samt varit mentor i olika mentorsprogram.
Min yrkeserfarenhet sträcker sig över 30 år och jag har arbetat med människor i en rad olika livssituationer. I mina olika yrkesuppdrag har jag också genomfört utbildningsinsatser samt ett flertal projektarbeten med framgångsrikt resultat.
Jag har varit verksamhetsutvecklare, personalutvecklare och projektledare för bland annat byggprojekt. Under mina år inom landstingsverksamhet arbetade jag med stöd till individer och i kriminalvården arbetade jag med utredningar och förändringsarbete.
Jag är utbildad socionom sedan 1983 och har under mina år i offentlig verksamhet fått bred erfarenhet av samarbete och samverkan i kommunal-, landstings- och statlig verksamhet.
Företaget startades med en ambition att kunna använda min kompetens och erfarenhet för att bidra till utveckling av samarbete och samverkan inom olika verksamheter för bättre resultat och bättre arbetsmiljö.
Detta är min drivkraft och mitt mål.

Marie Bergqvist
Mastens konsulting
SMB Hedesunda
Södra Gävlevägen 12
810 40 Hedesunda

Tel. 072- 208 49 02
marie.bergqvist@mastenskonsulting.se