Rönngren Mark & Trädgård är ett familjeföretag från Gävle som arbetat i trädgårdarnas tjänst i 40 år. Man har en omfattande entreprenad-, konsult- och försäljnings-verksamhet, och man etablerar sig i år även i Stockholm.

En av deras medarbetare, YLVA LANDERHOLM är aktuell som en av de bärande medverkande i en tv-serie som nyligen börjat, Trädgårdsdrömmar i TV4, och som sänds måndagar kl 20.00 på TV4.

I programmet gör man om tråkiga gårdar på äldreboende, förskola etc till små paradis med hyfsat enkla medel, till en enorm glädje för de som ska använda gården. Ylvas roll är att rita, föreslå och sedan se till att arbetet blir gjort enligt hennes intentioner. Hon tar även med tittarna på trädgårdsbesök i parker och trädgårdar som inspirerat henne själv.

Ylva Landerholm har i snart 25 år arbetat som trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare och är även en mycket uppskattad föreläsare runt om i landet. Hon har tidigare varit trädgårdsexpert i SVT i många år. Ylva har nyligen även publicerat en bok, ”Träden i din trädgård” som rönt stort intresse.

- Att få inspirera andra till att förverkliga sina trädgårdsdrömmar är det bästa jag vet, och självklart är det roligt att få dela med sig av det man själv brinner för, och kunna nå ut till så många tittare som vi gör nu, säger Ylva.
Att se de äldres glädje när deras dröm om ett fågelbad överträffades med råge, eller att få se de ensamkommande flyktingbarnens tacksamhet, är ett minne för livet.
Programmet var precis så roligt och gripande som många kommenterat att proigrammet är, avslutar Ylva Landerholm innan hon skyndar iväg på väntande uppdrag.

Anders Rönngren, VD och ägare för Rönngren Mark & Trädgård säger:
- Vi är självklart stolta och glada att en av våra medarbetare medverkar i tv-serien, och vi är fullständigt nedringda av människor, företag och föreningar som sett programmet och vill komma i kontakt med oss.
Det hör nog inte till vanligheterna att ett Gävleföretag är representerade i en sådan stor produktion, och det är jättekul, men roligast är alla glada tittare och kunder, det är den allra största glädjen i vårt arbete, avslutar Anders.

För kontakt kan man nå dem enligt följande:
Anders Rönngren
Tel: 070-6683630 E-post: anders@ronngrens.se
Ylva Landerholm Tel: 070-6669924 E-post: ylva.landerholm@swipnet.se