Digitalisering är svaret – men vad var frågan? Bland talarna märks bland annat Anne-Marie Eklund Löwinder som kommer att kommentera regeringens mål Digitalisering först och om det verkligen ska ske till vilket pris som helst och Peter Forsman är Sveriges i särklass största bovjägare på Internet..
– Interlandagen är en dag fokuserad på säkerhet men med olika ämnen och talare, berättar Torbjörn Eklöv. Säkerhet är ett väldigt brett område och i år behandlar vi stabilitet, digitalisering, Internetbedrägerier, säkerhetstrender, bitcoin och det kommer så klart att bli en liten del IPv6 också.

Vilka målgrupper vänder ni er till med den här dagen?
– Målet förra året var alla från tekniker till chefer och det lyckades så bra då så det blir samma i år.

Vad kan besökarna förvänta sig av dagen?
– Talare och presentationer av världsklass och experter inom sina områden. En det talare är välkända genom tv-soffor där säkerhet har diskuterats.

Interlan har över 20 års erfarenhet av säkerhet och driftlösningar av olika IT-miljöer och är idag över 40 tekniker/konsulter som har fokus på att skapa en ”Bättre arbetsdag” åt sina kunder.
– Vi har med åren sett behovet av att skapa en dag där man fokuserar på säkerhet.
Det florerar så mycket rykten gällande IT-säkerhet, vi såg ett behov av att hjälpa våra kunder med korrekt information av de bästa i branschen, säger Michael Angelryd, försäljningschef på Interlan.

Evenemanget sker på Clarion Hotell Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, i Gävle.

För mer information och anmälan se
https://www.interlan.se/interlandagen-2018