Miniutbildning i Marknadsföring

Datum: 1/2 Tid: 15:00 - 17:00 Plats: Murengatan 14, Templet, Gävle

Vill du lära dig mer om nätverkande, reklam och PR och hur det hänger ihop? Då är du varmt välkommen till Templet på en kostnadsfri miniutbildning i samband med lansering av det nya Marknadsföringspaketet baserat på nyhetstjänsten SvenskPress.se som lanseras av effect plus+, Gestrike Media och kommunikationsbyrån Precis Reklam i Gävle.

Inbjudan gäller dig och gärna även en kollega som är kund eller samarbetspartner till någon av verksamheterna och är intresserad av att utveckla er marknadsföring smart och kostnadseffektivt.

Med många års gemensam erfarenhet av marknadsföring bjuder Nalle Rydstrand och Joe Formgren på en lärorik eftermiddag som garanterat genererar både nya kunskaper, en del skratt och ett antal nya kontakter.

– Vi är övertygade om att det här konceptet passa bra för både större och mindre företag och organisationer. Det är ett både utvecklande och underhållande sätt att få både nya kunskaper och kontakter som ni har nytta av både privat och affärsmässigt, säger Joe. Jag kommer att förtydliga skillnaden mellan vad som är reklam och PR och även hur enkelt det är att få ut sina nyheter både i nyhetstjänster och vidare i sociala medier.

– Vi kan garantera att ni kommer att ha stor nytta av det här Marknadsföringspaketet och hoppas att ni har möjlighet att komma för att få lite mer information och om nätverkande och även hur vi arbetar i affärsnätverket effect+ och vad ni kan ha för nytta av det, säger Nalle. Dessutom har vi ett riktigt bra erbjudande inför effect+dagen den 7 mars på Högskolan i Gävle med utställarplats samt en extrabiljett!


Datum: Torsdag 1 februari 2018
Tid: 15:00 - 17:00
Plats: Muréngatan 14, Templet, Gävle

Program:
14.30 Drop-in-fika
15.00 Nätverkande som ger effect, Nalle Rydstrand
15.45 Påtår
16.00 Reklam, PR & publicering, Joe Formgren
16.45 Marknadsföringspaketet 2018
OSA. Måndag 29/1
http://www.foretagsbladet.se/articles/view/gestrike-media-lanserar-marknadsforingspaket-2018

Jag vill delta i detta evenemang!

Fyll i fälten nedan och klicka på "Skicka" för att anmäla ditt deltagande!

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng