Musikfika med Jan Johansen på Templet

Datum: 15/1 Tid: 14:00 - 15:15 Plats: Templet, Muréngatan 14, Gävle

Måndagen den 15 januari blir det en välljudande musikkonsert i miniformat på eftermiddagen i Templet i Gävle med Jan Johansen. Han kommer tillsammans med trumvirtuosen Ingemar Dunker från Sandviken och Micke Finell, tidigare The Refreshments, som kommer och sjunger in det nya året på Templet i Gävle.

Företagen Gestrike Media, Precis Reklam och affärsnätverket effect plus+ bjuder in vänner och samarbetspartners på det här mingelfikat kryddad med musikunderhållning i toppklass.

Minishowtime kl. 15.00, Fika från 14.00.
Anmälan nedan så snart som möjligt, dock senast fredag den 12 januari.

Jan Johansen inledde sin karriär i coverbandet Off Duty. 1993 klev han för första gången in på listorna med ”Lost In Paradise” även om det bara var duettpartnern Erika som syntes på singelns omslag.

Tack vare ”Se på Mej” kom sedan det stora genombrottet 1995. Det blev som bekant seger i Melodifestivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Se på Mej låg på Svensktoppen i 30 veckor varav 15 av dem i topp. Debutalbumet sålde i 160.000 exemplar.

Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen som artist och dessutom en gång som låtskrivare i Norges motsvarighet till tävlingen. Dessutom har han hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad, gjort mängder av spelningar och släppt hela tio album.

Jag vill delta i detta evenemang!

Fyll i fälten nedan och klicka på "Skicka" för att anmäla ditt deltagande!

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng