Hedenstugan B&B Hotell tillkännagav i dag att det har valts ut av TripAdvisor som en vinnare i kategorin De 25 bästa B&B och värdshusen – Sverige i utmärkelsen Travellers’ Choice™ för hotell 2016, på plats 8 av 25 Detta är det fjortonde året som TripAdvisor utser världens populäraste verksamheter baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från resenärer världen över.

Vinnarna fanns i följande kategorier: populäraste hotellen, fynd, B&B och värdshus, lyx, bästa service och mindre hotell. Enastående service, värde och kvalitet utmärker vinnarna av Travellers’ Choice.

”Vi är givetvis väldigt stolta och glada att komma med på Tripadvisors lista, speciellt när det är våra gäster som står för omdömena, säger Stef van Heteren, som designade och startade upp hotelldriften på Hedenstugan och fortsätter”

”Det här ger oss dessutom motivation att höja vår målsättning och överträffa kundernas förväntningar ännu mer under 2016. ”

Om du vill läsa omdömen och åsikter från resenärer om Hedenstugan B&B Hotell besöker du http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g4006985-d3974022-Reviews-Hedenstugan_Bed_Breakfast_Hotel-Bergby_Gavleborg_County_Midnight_Sun_Coast.html

Resenärer kan även följa konversationen på Twitter på #travellerschoice.

Om Hedenstugan

I Heden (30 km norr om Gävle) i vackra Gästrikland hittar du Hedenstugan Bed and Breakfast Hotell. Hedenstugan ligger nära E4:an mitt emellan Gävle och Söderhamn men ändå mitt i skogen. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna.

Ett modernt Bed & Breakfast Hotell som erbjuder åtta rum med egna badrum.
(varav en lägenhet) och ett konferensrum med kapacitet för ca 20 personer.

I den norra delen av Gästrikland är det lätt att ha roligt. Här finns massor att upptäcka och göra, året runt, oavsett årstid.

4-Hjulingssafari, Cykla, Paddla, Längdskidåkning, Sport, musik, kultur eller hisnande vacker natur – varför välja? Här hittar du allt. Förboka delar av din vistelse redan nu.