25-årsjubileum för Petterssons Vårmässa

12/2, 2018 kl. 21:27

Petterssons på Kryddstigen är en institution i Gävle med omnejd. Erik Pettersson och hans personal erbjuder en komplett järnhandel med serviceverkstad som säljer kvalitetsmaskiner för entreprenad, industri, skog och trädgård samt båtmotorer med mera och de har dessutom ett unikt lager. Om det inte finns hos Petterssons så finns det nog inte någon annanstans heller! Till och med kollegor i andra länder ringer och frågar efter reservdelar. En annan sak man också kan vara säker på att hitta hos Petterssons är Vårmässan, i år onsdag den 14 mars klockan 9-17. Vårmässan firar också 25-årsjubileum!

Vårmässan är en mötesplats för leverantörernas representanter som ger goda råd och tips till kunderna. Men det fanns också utrymme för att diskutera affärer, varför inte passa på att köpa en grävmaskin?
– Vårmässan är i första hand till för att våra kunder ska få träffa representanter för våra leverantörer, säger Erik Pettersson. Det är därför vi inte erbjuder några extrapriser för att det ska bli bra med tid för att fråga om råd och dåd för det arbete man håller på med.
Vårmässan är ett sant nöje inte enbart för kunderna utan också för representanterna som gärna kommer för att få träffa kunderna som använder deras maskiner och andra artiklar för att få höra deras synpunkter, som är värdefullt för leverantörerna och deras utvecklingsarbete.
Dessutom bjuds på fika, varmkorv och många glada miner!
Det var Vårmässa hos Petterssons på Kryddstigen, så våren är här!

Petterssons Mekaniska AB, Erik

Petterssons Mekaniska AB, Erik

Medlem sedan 2014-02-25

Petterssons Mekaniska AB i Gävle - din kompletta järnhandel och serviceverkstad inom entreprenad, industri, skog & trädgård.
Allt ifrån trädgår... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng