Då får man en person som kan hjälpa till att ta hand om barnen någon eller några gånger i veckan. Barnpassningsorganisationen myNanny hjälper till att välja ut en barnvakt som kan hjälp till med ex hämtning från skolan så att du som förälder slipper stressa från jobbet.

En personlig barnvakt för din familj
När du väljer att ta professionell hjälp så kommer du alltid få en personlig barnvakt. Det vill säga att organisationen ser till att välja ut en person som passar för din familjs behov och efterfrågan.

För att de ska kunna göra en så bra matchning som möjligt behöver de veta mer om din situation. Så allt du behöver göra är att ta kontakt med företaget och berätta för barnpassningsspecialisten om din vardag, vad det är du kan behöva hjälp med och ungefär hur många gånger i veckan du tänker dig. Därefter kommer de påbörja matchningen.

Din barnflicka kommer kunna hjälpa till i minst 6 månader om man vill det. Att ha hjälp av samma person skapar trygghet för barnen då man kommer att skapa ett mer personligt band med sin barnvakt. Det är många gånger en nanny blir som en extra familjemedlem.

RUT-avdrag gäller när du tar hjälp av en professionell barnvakt
Att få en hög kvalitet på barnpassning men till ett mycket bättre pris är vad RUT-avdraget gör för dig och din familj. Det blir upp till hälften så mycket billigare för en nanny. Avdraget som började gälla 2007 är ett skatteavdrag som gäller för hushållstjänster, vilket inkluderar just barnpassning.

Varje förälder i ett hushåll kan få upp till 50 000 kr vardera i avdrag per år när man vill ta hjälp av en barnvakt.Du behöver inte göra någor för att det ska gälla, utan det fixar dem på huvudkontoret på organisationen.

Alla barnvakter genomgår en noggrann rekrytering
För att kunna bli en barnvakt behöver man genomgå flera steg i processen innan man kan börja söka uppdrag. Man får genomgå en digital intervju, det görs en gedigen bakgrundskontroll där företaget begär ett större utdrag ur belastningsregistret. Detta för att se till att varje barnflicka har ett fläckfritt förflutet.

Innan man kan söka uppdrag så måste man även gå utbildningar och te certifieringar. Man får bland annat lära sig om HLR (hjärt- och lungräddning) samt olycksfallshantering. Er nanny kommer ha goda kunskaper om barnpassning och livsviktiga färdigheter för att ge trygg barnpassning.

En barnvakt finns för olika åldrar
Organisationen myNanny erbjuder hjälp för både små som stora barn. De har ett stort utbud av barnvakter som alla har med sig olika erfarenheter. Det finns de som har jobbat mycket med att ta hand om små barn. Andra har tagit hand om lite äldre barn. Oavsett vilken ålder ditt eller dina barn är så kan du få hjälp av en barnvakt.