Mälarlift har förvärvat EuroTechs nybyggda fastighet på Fjärdingsvägen 1 vid E4:an intill Gävle Bro.
– Gävleregionen har länge varit en stor marknad för oss och den här satsningen känns helt rätt på flera sätt, säger regionsansvarige Jonas Gustafsson som själv bor i Kungsgården. Genom det här kan vi erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet. En stor anledning till det här steget är att vi verkligen tror på den här regionen. Våra kunder är involverade i många nya spännande projekt som arenabygget och den fantastiska utvecklingen som sker i hamnen så det känns kul att vara en aktiv del av den positiva utvecklingen.

Genom det strategiska läget intill E4 och E16 förstärker Mälarlift positionen även gentemot Dalarna och övriga Norrland där det också finns en stor kundkrets.
– Gävle är ju ett fantastiskt logistiknav. Vi har egna bilar för akutjobb men kommer även att etablera samarbete med lokala åkerier för att kunna leverera liftar i alla riktningar. Sannolikt kommer vi även att behöva rekrytera en del personal till både verkstad och uthyrningen. Vi beräknar att vara på plats och igång i början av april.

Mälarlift AB med säte i Västerås har idag även kontor i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1984 har fokus varit att erbjuda uthyrning av liftar till företagskunder. Man har idag mer än 500 liftar i den moderna maskinparken.

För mer information kontakta
Jonas Gustafsson
Mobil 070-631 09 99
Telefon 026-14 08 00
jonas@malarlift.se
Fjärdingsvägen 1, 802 93, Gävle
http://www.malarlift.se