Sandvikens IF

Anders Eriksson

Sandvikens IF bildades 6 juli 1918. Matchdräkten är röd/vit tröja, vita byxor och röda strumpor. 2017 har föreningen följande lag:
Herrlag, Damlag, U-17, Dam Div 3, U-15, Bolltrollarna, 9 pojklag och 8 flicklag.
Sandvikens IF strävar efter att förena den idrottsliga verksamheten med ett stort socialt ansvar för barn och ungdomar. Föreningens förhoppning är att i samarbete med kommun och näringsliv finna och ta initiativ till nya former för de ungas fostran och skapa lockande alternativ till fritidssysselsättningar. Föreningens målsättning på såväl kort som lång sikt är att bidra till att Sandviken skall vara ett bra alternativ för alla att bo och verka i - såväl ung som gammal.
Föreningens två huvudverksamheter är fotboll och bowling. Målsättningen är att utöva fotboll på svensk elitnivå samt att i bowling vara en av distriktets främsta klubbar.
Representationslaget Herrar gör säsongen 2017 sin första säsong i Div 1 sedan 2013 efter att man förra säsongen lyckades vinna Divison 2 Norrland.
Damerna är nykomlingar i Division 2 efter att förra året vunnit Division 3.
Sandvikens IF
Köpmangatan 18
811 39 Sandviken
Telefon: 026-27 59 54 • 026-455 59 93
Epost: kansli@sandvikensif.se
http://www.sandvikensif.se

Visa:

Sandvikens IFs senaste material

Marcus Allbäck på sponsorträff i Sandviken

Marcus Allbäck på sponsorträff i Sandviken

(Artikel) Publicerad 19/4, 2017 kl. 11:17

Efter förra årets framgång med serie seger i division 2 spelar i år Sandvikens IFs A-lag i år fotboll i division 1 Norra. Premiären spelades den 17 april mot Ak...

Framsteget - Sandvikens IF tar samhällsansvar

Framsteget - Sandvikens IF tar samhällsansvar

(Artikel) Publicerad 17/3, 2017 kl. 10:28

Idrott och särskilt fotboll attraherar många människor, både unga och gamla. Men idrotten kan också vara en faktor för att ge fler möjligheter till en gemenskap...

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng